Friday, December 24, 2010

Angel Beats! OVA =w=




Yusa-chan mirip setan xP

fuwaaaaaaaaaaaaaa~

Huah akhirnya bisa update blog juga setelah seminggu jadi orang udik di rumah baru karena gak ada TV dan internet (paling dari hp aja). Banyak yang udah kulalui selama kemaren-kemaren ini, mulai dari ulangan semester yang agak gila, dan blom lagi remidi yang gak kalah gila =="

Ini aja lagi ke warnet dalam rangka ngerjakan remidi penjaskes. Abis itu pulang dan siang balik lagi ke sekolah buat english club. Entahlah aku udah ngumpulkan cukup bahan untuk bikin powerpoint ato belum. Tapi aku udah males nyari-nyari lagi karena aku udah dapet sekitar 4 situs yang isinya tentang "PSIKOLOGI KEPELATIHAN OLAHRAGA". Intinya: yang penting ngerjakan! Nyahahaha~

Dan sekarang aku jejeritan ngeliat ANGEL BEATS OVA yang baru release tanggal 22 Desember kemaren udah ada sub-nya. Mo nyoba nonton streaming sebentar. UDAH ADA SUB-NYA!!! Ihiks nanti mo minta download-kan Mawan aja deh.. Dan dikarenakan ada sesuatu hal yang lebih penting (streaming angel beats OVA), jadi aku harus menghentikan proses tulis menulis blog.

Hmm, have a nice day people! :)

Wednesday, December 15, 2010

Balada Si Kucing Kecil

Sekarang aku sudah tau kelanjutan cerita si kucing kecil yang sendirian itu. Pertanyaan yang ditanyakan sama seseorang di note-ku beberapa hari sebelum akhirnya kami berdua mendeklarkan diri sebagai pasangan :p Straight to the story, shall we? :3

But first, put on your cat face please?
Mew~ =w=

Si kucing kecil pun berjalan sendirian dengan arah yang tidak menentu hingga suatu hari ia menemukan sebuah desa dengan para penduduknya yang ramah. Disana ia disambut oleh sekumpulan kucing yang langsung menerimanya sebagai salah satu dari kumpulan itu. Dan di kumpulan itulah ia bertemu seekor kucing jantan yang terlihat seumuran dengannya. Kucing itu berwarna putih dengan belang hitam di sekitar mata dan kakinya. Kucing itu diberi julukan 'Zorro' oleh kawanannya karena ia seperti memakai topeng hitam di sekitar matanya.

Zorro pun selalu menemani si kucing kecil dan semakin lama ia semakin menyukai dan menyayangi si kucing kecil. Si kucing kecil pun menyadari perasaan Zorro. Tetapi ia tidak berani untuk bertanya dan hanya menunggu hingga Zorro memberitahunya~ Tidak butuh waktu yang lama hingga Zorro semakin memperjelas perasaannya pada si kucing kecil. Tetapi si kucing kecil sempat takut. Ia takut akan mengalami perasaan yang sama seperti yang pernah ia alami sebelumnya. Perasaan ditinggalkan dan disakiti.. Dan hingga di suatu malam yang indah diterangi dengan bulan purnama yang melingkar sempurna, Zorro menyatakan perasaannya di depan si kucing kecil. Saat itu si kucing kecil merasa serba tidak karuan. Ia kaget, ia bingung.. Tetapi ia sudah memiliki sebuah jawaban yang pasti, yaitu 'Ya'. Ya. Ya ia menerima perasaan Zorro. Ya. Kucing jantan itu pun senang bukan kepalang. Ia berlari mengelilingi desa dan setelah itu ia kembali ke hadapan si kucing kecil.

"semoga kita bisa melewati segala masalah yang akan kita hadapi nanti!" ujar Zorro. Si kucing kecil tersenyum dan mengaminkan dalam hati.

"I don't wanna lose you. I wanna stay with you 'till the end.." Si kucing kecil mengangguk mengerti. Dalam hati ia pun berjanji ia tidak akan meninggalkan Zorro.. Karena ia menyayanginya.. Perasaan yang sama seperti yang dirasakan Zorro. Perasaan itu.. Perasaan yang sulit diungkapkan dengan kata-kata. Ia hanya tahu bahwa ia tidak ingin kehilangan orang yang disayangnya itu..

Hari-hari yang baru untuk seekor kucing kecil.. Hari-hari yang baru yang nantinya akan menjadi sebuah balada.. Balada si kucing kecil dan seekor kucing yang disayanginya.. Balada sepasang kucing yang saling menyayangi (?). Si kucing kecil pun tidak selamanya hanya seekor kucing kecil. Si kucing kecil belajar mengenai banyak hal dan ia pun sedikit demi sedikit beranjak dewasa.. Beranjak dewasa bersama orang yang disayanginya. Orang yang dicintainya. Yang ia tau sekarang, ia hanya ingin melihat orang yang ia sayang bahagia..

Ini adalah akhir dari sebuah cerita tetapi ini adalah awal yang baru. Awal untuk memulai segala cerita baru yang telah menunggu.. Petualangan seperti apalagi yang ada di depan sana? Kita tidak akan tahu jawabannya kecuali kita sendiri yang memulainya!

-THE END-

Sebuah cerita abal-abal yang kutujukan untuk seseorang yang kusayang di tempat yang jaraknya sekitar stengah jam dari sini :p Mungkin cerita ini sangat ajaib terutama dengan nama 'ZORRO' itu di dalamnya haha. But the feelings I wrote in there is not just any writings.. Malah mungkin itu perasaan terdalamku yang kutuangkan dalam sebuah cerita fiksi setengah ril yang bener-bener aneh.. Intinya? Semua ada di dalam cerita itu, perasaanku yang sebenernya. Baca sendiriiiii~ kerennya ini cerita dibuat dengan BGM ''ichiban no takaramono - yui final ver'' hohoho~

Last? <3 Dharma Himawan with all of my heart =w=

Monday, December 13, 2010

Jadwal Ulangan XI-BHS Untuk UAS Semester Ganjil 2010-2011

Nyahaha ampuuun aku kurang kerjaan lagi. But whatever-lah perlu juga kok aku sebagai back up jadwal di organizer :p

Sabtu: agama + matematika
Senin: b.indo + PKn
Selasa: b.ing + sejarah
Rabu: b.jerman + b.jepang
Kamis: sastra + public communication
Jum'at: Penjaskes + TIK
Sabtu: Antropologi

Harap maklum atas post yang aneh ini~ Tapi namanya kerajinan *ato kurang kerjaan?* gpp deh xDDD

Sunday, December 12, 2010

My Days~

VN Angel Beats! xDD

Hiahaha gaya kan? Itu VN Angel Beats! Nemu di antah berantah (lagi). Mainin sebentar langsung habis. Ada beberapa rute sih~ Jadi ulang dan ulang ampe semua rute selesai hahaha :P Dan aku rada histeris pas ngeliat tulisan "The Starting Point" ini. Kangen masa-masa dimana Angel Beats masih hangat-hangatnya dulu. Fuwa~ Dan ngomong-ngomong, kemaren itu hari pertama ulangan semester. Ganjilnya hari itu adalah hari SABTU. Aneh-aneh juga memang kerjaan sekolah ni. Tapi gpp lah paling enggak ada hari Minggu :P Kemaren itu agama sama matematika. Agama masih lumayan susah menurutku soalnya ada beberapa yang gak dijelasin sama ibunya. Kalo matematika.. Ada yang bisa dengan mudah ku kerjain dan ada yang gambling dengan peluang 1/4 hohoho~

Dan hari ini aku, Mawan dan dua orang gila lainnya ke lembus buat mengadakan pertemuan meja kotak (?) di KFC. Seperti biasa ngumpul di gramed dulu baru setelah itu ke tempat "biasa". Ampe 2 gelombang pula. Gelombang pertama beli burger deluxe + mocha float. Gelombang kedua mocha float lagi tapi aku minum orange juice sendiri =w= Lama lo, dari skitar jam 11 ampe jam stengah 5. Dan setelah itu mampir di toko aziz buat beli buku gambar yang tebelnya gila yang disebut "Sketch Book" haha :P

What else? Malam ini kusempatin sebentar update blog sambil chatting sama kakak kelasku pas SMP yang sedang berusaha mempengaruhi aku yang "polos" ini main yu-gi-oh lagi seperti pada jaman SD dulu. Kangen juga sih memang apalagi pas ngeliat Mawan ama Rama sampe kakak pembina English club-ku yang udah "uzur" *peace kak xDD* masih maen yu-gi-oh juga. Tapi mereka semua cowok. Lah aku cewek. Ntar aku berada di tempat di mana aku jadi cantik sendiri dong. Lol :P But actually? Whatever. Karena aku udah sering berkumpul dengan para cowok dari dulu. Mana pernah aku hang out ama cewek? Pernah sih tapi gak sesering hang out sama cowok contohnya Mawan, Rama sama Yahya. Apalagi si Yahya tu, dari dulu masih kelas satu juga udah kluyuran ma dia di lembus haha~ Beside that I dun really like any girly things ==" Jalan ke mall pake rok pernah sekali yaitu minggu kemaren dan rasanya kau agak kapok deh entah kenapa =.="

Ahem! Dikarenakan durasi waktu yang kumiliki terbatas ditambah kondisi yang lagi aneh, sepertinya aku harus segera berhenti menulis dan segera membuka buku pelajaran. Dan aku baru inget masih ada tunggakkan PR matematika yang seharusnya dikumpul hari Sabtu kemaren. Tapi soalnya rada gaje eh ==" Besok itu bahasa Indonesia + PKn. Yosh wish me luck for another week full of examination! Have a great week people ^o^V

Saturday, December 11, 2010

Girls Dead Monster - Storm Song



*Found it on http://bambooxzx.wordpress.com. Hyaaaaaa thanks a lot xDD*

Storm Song [Translation]
Vocals: LiSA
Lyrics / Composition: Maeda Jun
Arrangement: Hikarisyuyo

The morning sunlight hurts my eyes.
My motivation hasn’t woken up yet.
Even so, I have to get ready.
Everyone is caught in that kind of whirlpool.

We were on the hill that day.
I was dreaming
That we could always be together.
I woke up in tears.
As though I’m being urged on,
I’m running with my back being pushed.
What is there at the destination?
You’re the only one I want to be there.
I know all about it.
Everyone speaks badly of me.
Hey, that’s great – I’ll hear you out all at once.
The act of living in itself
Isn’t a hard thing to do.
The tears spill out only sometimes.
The whirlpool takes those in as well.
A flash of lightning tore through the night.
All I thought was that it was beautiful.
Drenched by the rain, I watched it with you.
My memories of those days become faint and begin to blur.
Resting with you, laughing with you -
I’m just holding on to days of only that.
I liked being with you. (Tomorrow will be clear,)
I liked being with you.
I liked being with you.
That was all,
But who are you? (The weather forecast says.)
Before I knew it,
You turned into
No one but a stranger.
Where are you? (Tomorrow,)
Where are you?
Where are you? (Where shall we go?)
You’re nowhere.
Even my memories
Are starting to get sucked in.
We were on the hill that day.
We were watching the flashes of lightning.
When I happened to look next to me,
You were disappearing, too.
Ah, I see.
The way it’s lost in one moment
Is why it’s so beautiful, why I liked it.
These feelings of mine are sent flying high into the sky, too.

Thursday, December 9, 2010

[Angel Beats! Maxi Single]

Iwasawa!
Isn't it cool? XD I found it around 2 hours ago in unkown blog and I forgot what's the name of the blog again ==" And looks like the people who knows about this thing are still limited. And I'm one of those who already know about it *just a few hours ago nyahahaha~*

The name of the album is [Angel Beats! Maxi Single] and it's divided by two albums:
  • Last Song/Girls Dead Monster Staring Iwasawa 
  • Ichiban No Takaramono/Girls Dead Monster Staring Yui 
And the one I already download is "Last Song". When I opened it, there are 3 songs and lots of booklet with the lyrics, the cover up there, and a comic with kanji so I can't read it properly but looks like I know a little bit about the story. By the way, the 3 songs are: "Last Song", "Hot Meal" (another "Thousand Enemies"), and "God Bless You"

"Hot Meal" is kinda cute because the music is the same like "Thousand Enemies". And the duration of "God Bless You" is 10 minutes long! But whatever 3 of them are great! Kyaaaa can't wait for the Yui version! 20% left until it's ready x33


Can't write much, dun have any idea though ==" What I know is I wanna show this two albums to my boy and my brother muahahaha *evil laugh (?)* Well then let's just wait for the Angel Beats! Special Episode on December 22th. These albums are just the warming up for that special episode heheheh =w= Well I'm soooo excited about Angel Beats things lately and thank god I found these two albums. My blog is kinda Angel Beats 'themed' too~ LOL :P


Last words, have a great December fellas! Huwaaaaaaa can't wait for the special episode xDD

Monday, November 29, 2010

MONKEY MAJIK - SUNSHINE

*Thanks to kojuno-san who told me that the translation is already show up. Arigatou~ =w= It's a great song anyway x3*

ROMAJI

ashita o terasu yo SUNSHINE
mado kara sashikomu tobira hiraite

STOP
CAUSE YOU GOT ME THINKING THAT I’M A LITTLE QUICKER
GO
MAYBE THE RHYTHM’S OFF BUT I WILL NEVER LET YOU

KNOW
I WISH THAT YOU COULD SEE IT FOR YOURSELF
IT’S NOT IT’S NOT JUST STOP HEY Y’ALL yada

I NEVER THOUGHT THAT I WOULD TAKE OVER IT ALL
AND NOW I KNOW THAT THERE’S NO WAY I COULD FALL
YOU KNOW IT’S ON AND ON AND OFF AND ON
AND NO ONE GETS AWAY



boku no yume wa doko ni aru no ka
kage mo katachi mo mienakute
oikaketeta mamoru beki mono
THERE’S A SUNSHINE IN MY MIND

ashita o terasu yo SUNSHINE
doko made mo tsuzuku me no mae ni hirogaru hikari no saki e

mirai no SUNSHINE kagayaku SUNSHINE
YOU KNOW IT’S HARD JUST TAKE A CHANCE
shinjite
ashita mo hareru kana

hon no sasai na koto ni nando mo tamerattari
dareka no sono kotoba itsumo ki ni shite
sonna yowai boku demo itsu ka kanarazu kitto
tsuyogari sore mo makeoshimi

boku no yume wa nan datta no ka
daiji na koto mo wasurete
me no mae ni aru mamoru beki mono
THERE’S A SUNSHINE IN MY MIND

ashita o terasu yo SUNSHINE
doko made mo tsuzuku me no mae ni hirogaru hikari no saki e

mirai no SUNSHINE kagayaku SUNSHINE
YOU KNOW IT’S HARD JUST TAKE A CHANCE
shinjite
ashita mo hareru kana

RAIN’S GOT ME NOW
I GUESS I’M WAITING FOR THAT SUNSHINE
WHY’S IT ONLY SHINE IN MY MIND

ashita o terasu yo SUNSHINE
doko made mo tsuzuku me no mae ni hirogaru hikari no saki e

mirai no SUNSHINE kagayaku SUNSHINE
YOU KNOW IT’S HARD JUST TAKE A CHANCE
shinjite
ashita mo hareru kana



Sunday, November 21, 2010

Paramore - TURN IT OFF!

*A song that I repeat all the time lately. A song that I sang yesterday, and the day before yesterday :P Still trying to understand what is the real meaning of this song.  Tee hee~

I scraped my knees while I was praying
And found a demon in my safest haven
Seems like it's getting harder to believe in anything
Than just to get lost in all my selfish thoughts

I wanna know what it'd be like
To find perfection in the pride
To see nothing in the light
But turn it off in all my spite, in all my spite
I'll turn it off

And the worst part is, before it gets any better
We're headed for a cliff
Then in the free fall I will realize
I'm better off when I hit the bottom

The tragedy it seems unending
I'm watching everyone I looked up to breaking, bending
Taking shortcuts and false solutions
Just to come out the hero

Well I can see behind the curtain
The wheels are cranking turning
It's all wrong the way we're working
Towards a goal, that's nonexistent, it's nonexistent
But we just keep believing

And the worst part is, before it gets any better
We're headed for a cliff
And in the free fall I will realize
I'm better off when I hit the bottom

I wanna know what it'd be like
To find perfection in my pride
To see nothing in the light
And turn it off in all my spite, in all my spite
I'll turn it off
Just turn it off

Again
Again, again

And the worst part is, before it gets any better
We're headed for a cliff
And in the free fall I will realize
I'm better off when I hit the bottom

And the worst part is, before it gets any better
We're headed for a cliff
And in the free fall I will realize
I'm better off when I hit the bottom

Thursday, November 18, 2010

otaku!

Yurippe versi mencong-mencong. LOL!!!
Lagi lagi update pake hp. Iseng banget yak saya ini =='' Daritadi kerjaan cuma gambar aja. Ama maen game. Tapi karena dilanda rasa bosan akan misi yang dihadapi di game tersebut, akhirnya saya memutuskan untuk memencet tombol 'escape' dan mulai menggambar. Dan tumbenan nih gambar kali ini dirasa cukup sukses walopun masih mencong-mencong. Lol xP Masih salah salah kalo gambar mata. Semakin rapi ngebentuk muka. Masih rada berantakan di rambut. Lumayan nambah model baju. Nyahahaha~

Dari kemaren-kemaren, hobi gambar seragam sailor mulu dalam berbagai versi. Sebagai otaku yang hobinya baca animons, seragam sailor tinggal copas aja dari situ. Ihihihi gak kreatif memang. Tapi namanya juga masih belajar laaah~

Ngomong-ngomong, hari ini masih libur dalam rangka hari raya Idul Adha alias hari raya Qurban. Kemaren ya libur juga. Namanya juga hari raya :p

"Mbeeeeeek~"
"Moo~"
"Meong~ (?)" Wakakak ada aja kucing nyasar ke tempat penjagalan hewan qurban. Mo nonton apa ya? Ato ada sapi/kambing yang pura-pura jadi kucing biar gak dijagal? Melas amat xP


*change topic* Kemaren rumah lumayan rame. Ada 'APPLE PRINCE' yang ketagihan makan apple pie. Ada Mawan juga. Seperti hari sebelumnya lah, banyak hal yang lebih manis disimpan hanya untukku, Mawan, dan Allah. Hohohoho~ Bukan yang jelek kok. Tapi tetep aja bakal lebih 'sweet' kalo kita-kita aja yang tau =w= But like I said yesterday..
"Silence shows more things than words did"
It's kinda weird but true, I'm getting out of topic already. Lagi dengerin lagunya Taylor Swift yang MINE. Keren banget lagunya. "You are the best thing that's ever been mine" :))

Wednesday, November 3, 2010

K-On!! - Tenshi ni Fureta yo!

ROMAJI 
 
nee omoide no KAKERA ni
namae o tsukete hozonsuru nara
takaramono ga pittari da ne

sou KOKORO no youryou ga
ippai ni naru kurai ni
sugoshita ne tokimeki iro no mainichi

najinda seifuku to uwabaki
HOWAITOBOODO no rakugaki
ashita no iriguchi ni
oite kanakucha ikenai no ka na

demo ne aeta yo suteki na tenshi ni
sotsugyou wa owari ja nai
kore kara mo nakama dakara
issho no shashintachi
osoro no KIIHORUDAA
itsumade mo kagayaiteru
zutto sono egao arigatou

nee sakura no kimo chotto
setake ga nobita mitai
mienai yukkuri na SUPIIDO demo

kitto ano sora wa miteta ne
nando mo tsumazuita koto
sore demo saigo made aruketa koto

fuwari houkago no rouka ni
koboreta onbu no hane
fuka fuka tsumoru made
kono mama de iretara ii no ni na

demo ne fureta yo aisubeki tenshi ni
tadaima tte iitaku naru
kono basho wa kawaranai yo
MEERU no jushinbako
MARU shita KARENDAA
tobikiri no yume to deai kureta
ongaku ni arigatou

eki no HOOMU kawara no michi
hanaretete mo onnaji sora miagete
YUNIZON de utaou

demo ne aeta yo suteki na tenshi ni
sotsugyou wa owari ja nai
kore kara mo nakama dakara
daisuki tte iu nara
dai daisuki tte kaesu yo
wasuremono mou nai yo ne
zutto eien ni issho da yo

Thursday, October 28, 2010

Daniel Powter - Love You Lately

You packed your last two bags.
A taxi's 'round the bend.
You used to laugh out loud,
But you can't remember when.
You lost your lies.
It's like your moving out of time,
And the whole word crumbles right beneath you.

So, I might've made a few mistakes,
But that was back when you would smile,
And we would go everywhere,
But we ain't been there for awhile.
And this I know,
There's a place that we can go-
A place where I can finally let you know.

'Cause I'm the one that loves you lately.
You and me, we got this great thing.
We're the only one's that around,
We're the only one's that around this Babylon.

I hope you find whatever you've been lookin' for.
Just remember where you're from and who you are,
'Cause there's a thousand lights that'll make you feel brand new,
But if you ever lose your way, I'll be right here for you.

'Cause I'm the one that loves you lately.
You and me, we got this great thing.
So, come back and you sit down. Relax.
Everything's to see that you've come a long, long way,
And it's the place that you should be.

'Cause I'm the one that loves you lately.
You and me, we got this great thing.
'Cause I'm the one that loves you lately.
You and me, we got this great thing.
And we're the only one's that around,
We're the only one's that around this Babylon.

Saturday, October 23, 2010

Take a Look!


Take a look! Keren gak? Tadi baru selese baca Arakawa Under Bridge. Eh di chapter extra-nya ada gambar ini. Ini asli keren. Jadi pengen nonton anime-nya deh~ =w= 

Thursday, October 21, 2010

Aqua Timez - Gravity

ROMAJI 

IKAROSU no youna
muku na yuuki wo nakushite ima
ikiteru bokuraa

sore nari no hibi wo
sore nari ni tada sugoshite
hatena wo nigiri shimeteru

kotae wo sagasu to me iro ni naru
kotae ga koko ni aru to shireba
subete ga atarashii ne iro ni naru

kono kaze no mukou ni
tashika na kagayaki ga aru hazusa
sou shinjite
sono namida wa kitto
itsuka kawaku hazusa
ima wa mada muzukashikutemo
ima wa tooku mietemo
wazuka na hohoemi dake de ii
kaze wo kitte iki wo kirashite
hashitte kun daro

osoreru koto wa nai
kimi no sono me wa kurayami ni dandan
narete iku yo
ki wo tsukerubeki wa
kuimi no sono me ga mabushi sa ni sura narete shimau koto

shashin ni utsutta RINGO naraba
kokyuu wo suru koto naku akaku eien ni
niwa kaku moe tsudzukeru

daremo aisa nai
sou kimete ita no ni
fui ni mune ga tokimeitari
daijoubu to itte
daijobanai koto wo
kagae kirezu namida ni kaete kita

samenai yume no naka de
kako saemo mirai saemo
mou nurikae you toshita
uketomeru koto ga kowakute
me wo tojita

boku no ryouude de kinou no anata wo
dakishimeru koto wa dekizu
boku no kuchibiru de ashita no anata ni KISS wo
suru koto mo dekinai kedo

oikaze ni notte
anata no te wo totte
ima wo tada kakenukete
yuugure no mukou de
hoshi ga naki dashitara
yasashii uta futari de utaou
ima wa mada chiisana koe de ii
koe ni naranakutemo ii yo
kimi to boku no kuchibiru wo uta de tsunagou

-----------------------------------------------------------------------------

ENGLISH TRANSLATION


Like Icarus, we are now living having lost purity
We live each day grasping at the question

When I searched for the answer, I became lost in a maze
When I realized the answer was right here, everything became a new color

There must be a radiance beyond this wind; that’s what I believe
Those tears should eventually dry
Even if it’s still difficult, even if it looks far away
Cutting through the wind, running low on breath,
Even if it’s with just a little smile, we’re running

There’s nothing to be afraid of
Your eyes will eventually get used to the darkness

They’ll even get used to that radiance you should be careful with
If it’s an apple in a picture, without having to breath, it will eternally burn, red and young

“I can’t love anyone”
Even though I had decided that, my chest still throbbed
Not being alright while saying I was made it change into tears

In a dream I hadn’t woken up from, when I had tried to repaint the past and future
I was afraid of simply taking them as they were
And I opened my eyes

My arms weren’t able to hug the you of yesterday
And my lips won’t be able to kiss the you of tomorrow

But riding the tailwind, I’ll go and get your hand
Just riding through today, if beyond the twilight a star cries
Let’s sing a gentle song together
Even if you still have a small voice
And even if you can’t put it into your voice at all
With our lips let’s connect a song

Tuesday, October 19, 2010

Suga Shikao - Adayume

heya no naka jitto uzukumatte
kurayami ni me wo korashite iru to
tonari no heya de dareka ga
hora kimi wo nozoite iru

heya no naka TEREBI mo tsukezu ni
mayonaka ni mimi wo sumasete iru to
dokoka de mata dareka ga
kimi wo uragirou to shite iru
kimi no yume made
itsu no ma ni ka tabetsukusou to shite iru

bokura wa donna fuu ni ashita wo sagaseba ii
itsumo utsumuite bakari ja mou irarenai shi
kimi no heya ni donna akari wo tomoseba ii
jibun no ashimoto sae mo obotsukanai kuse ni

chikatetsu no hito de afureru HOOMU
sugu ushiro kehai wo kanjiru to
shiranai dareka ga kimi no ato wo zutto tsuite kiteru
nagai keiteki ga itsu made mo mimi ni nokotte iru

bokura wa donna fuu ni yume wo mireba ii
itsumo tameratte bakari ja mou irarenai shi
dareka ja nakute boku ga kimi ni dekiru koto
futekusareta mainichi ja mitsukaranai kedo

yoru to asa to ga irekawaru isshun ni dake
bokura ni fushigi na chikara ga yadoru to iu kanarazu

bokura wa donna fuu ni ashita wo sagaseba ii
itsumo utsumuite bakari ja mou irarenai shi
kimi no heya ni donna akari wo tomoseba ii
jibun no ashimoto sae mo obotsukanai kuse ni




Becca - I'm Alive!

Nothing I say comes out right
I can’t love without a fight
No one ever knows my name
When I pray for sun, it rains
I’m so sick of wasting time
But nothing’s moving in my mind
Inspiration can’t be found
I get up and fall but

I’m ALIVE!, I’m ALIVE! oh yeah
Between the good and bad’s
Where you’ll find me
Reaching for heaven
I will fight
And I’ll sleep when I die
I’ll live my life I’m ALIVE!

Every lover breaks my heart
And I know it from the start
Still I end up in a mess
Every time I second guess
All my friends just run away
When I’m having a bad day
I would rather stay in bed but I know there’s a reason

I’m ALIVE!, I’m ALIVE! oh yeah
Between the good and bad’s
Where you’ll find me
Reaching for heaven
I will fight
And I’ll sleep when I die
I’ll live my life I’m ALIVE!

When I’m bored to death at home
When he won’t pick up the phone
When I’m stuck in second place
Those regrets I can’t erase
Only I can change the end
Of the movie in my head
There’s no time for misery
I won’t feel sorry for me

I’m ALIVE!, I’m ALIVE! oh yeah
Between the good and bad’s
Where you’ll find me
Reaching for heaven
I will fight
And I’ll sleep when I die
I’ll live my life

I’m ALIVE!, I’m ALIVE! oh yeah
Between the good and bad’s
Where you’ll find me
Reaching for heaven
I will fight
And I’ll sleep when I die
I’ll live my hard life..
I’ll live my life I’m ALIVE!

Yesterday was..

Yesterday was.. Weird? Rasanya aku mau nimpuk orang pake botol haha. Beneran hampir kutimpuk tapi cuma becanda ama temenku hehe. Ulangan kemaren rasanya lebih ringan drpd yang kemaren kemaren-nya lagi entah kenapa. It's good. Hanya satu itu aja yang rasanya bikin aku bilang "Grr". Ga usah kujelasin deh ya aku bingung jelasinnya =='

Aku post tentang hal itu di tumblr-ku kok, take a look at it. Dan lucu banyak yang comment di post itu karena ada publish-nya di fb *ngomong apa aku ini? PLAKK! XD*. Ada yang saranin pake dagger-lah, pake meja ama kursi, ampe ada saran tusuk pake damascus abis tu lempar ke cy cygni =='' Haha seru juga sih :p

Dan kemaren, cuaca-nya sangat ekstrim. Aku ampe ngerasa jadi yuki onna *arti: wanita salju* saking dinginnya. Padahal aku gak nyalain kipas, tapi hawa dingin datang dan pergi. Dari pagi ujan dan siangnya masih gerimis kalo ga salah. Jadilah siang hari serasa di puncak jaya wijaya *hiperbola mode on* hahaha. Aku aja kedinginan ga ketulungan pas nonton kuroshitsuji di kompi. Ngakak sendiri kayak orang gila kurang apalagi ==' Aku kangen nonton anime dan ngakak seperti itu. Aku kangen juga sih sambil nonton anime itu aku smsan sama seseorang yang keras kepala dan pemarah kalo aku terlalu sering nonton anime.. LOL! But I'm honest..

Dan sekedar informasi kalo aku update post ini pagi pagi pas masih subuh ehe ehe ehe~ hari ini ulangan Bahasa Jerman ama TIK. ICH HABE GENUG! Itu aja kalimat yang satu kelas paling hapal hahaha. Seandainya bisa aku nulis kertas ulanganku dengan kalimat itu.. Entah apa jadinya nanti dunia ini hahaha :p

Udahan dulu yee, udah deket jam 6 dan aku harus mandi dan menyiapkan segala perlengkapan. Selain itu, AKU LAPAR MAU SARAPAN! Lolz xP Well have a great day people! ^o^V

Saturday, October 16, 2010

Something He Left Behind



DEPAPEPE! Depapepe bukan sebuah kata yang jorok dalam bahasa Banjar. Jauuuuuh dari situ. Depapepe itu nama duo pemain gitar akustik super keren dari Jepang. And that was something that he left behind. Ada 3 biji file mp3 Depapepe yang dia download di kompi-ku pas si 'itu' terakhir dan terakhir kalinya ke rumahku. "Kazamidori", "Snow Dance", and the last is "START". Kutaroh aja semua di hp. Aku ketagihan sendiri pas denger 3 lagu itu dan berusaha cari lagu yang lain. Dan aku nemu banyak banget. Kayaknya sekitar 20 deh. Total 1 jam 15 menit yang menyenangkan XDD

Enak didengerin pas belajar karena gak ngerusak konsentrasi. Ya iyalah, gak mungkin aku nyanyiin liriknya karena emang gak ada lirik lagunya ==" Beda kayak lagu lagu emo yang dulu kudengerin pas patah hati. Dan jelas jelas aku udah hapal luar kepala lirik plus arti lagunya. Jadi makin susah belajar kalo denger yang begituan hahaha.

Dan satu lagu yang paling aku suka. Eh dua deng. Judulnya "Breeze" sama "Gekijou Melancholic". Yang satu bikin aku menghayal jauh dan melanglang buana.. Yang satu lagi bikin aku semangat. Keren dah pokoknya. However, thanks to him who leave those mp3 in my folder khukhukhu~ I'm so grateful that his last visit to my house means something even it's not that big =w=

Friday, October 15, 2010

Robyn - Who's That Girl

Good girls are pretty like all the time
I'm just pretty some of the time
(yeah)
Good girls are happy and satisfied
I won't stop asking until i die
(noooOOo)

I just can't deal with the rules
I can't take the pressure
It's got me saying Ooo yeah

[Chorus]
Who's that girl? That you dream of
Who's that girl? That you think you love
Who's that girl? Well i'm nothing like her
I know there's no such girl
I swear I can't take the pressure
Who's that girl?

Good girls don't say no or ask you why
I won't let you love me, until
you really try (oh no)
Good girls are sexy like every day
I'm only sexy when i say it's ok

I just can't deal with the rules
I can't take the pressure
It's got me saying Ooo yeah

[Chorus]
Who's that girl? That you dream of
Who's that girl? That you think you love
Who's that girl? What if I'm not like her
I know there's no such girl
I swear i can't take the pressure
Who's that girl?

Let's play a game that you never tried
You be the girl and I'll be the guy
Let's pretend everything has changed
and then would you love me any different

I just can't deal with the rules
I can't take the pressure (oh no)
Who's that girl?

[Chorus x2]
Who's that girl? That you dream of
Who's that girl? That you think you love
Who's that girl? What if I'm nothing like her
I know there's no such girl
I swear I can't take the pressure
Who's that girl?
Who's that girl?

Tuesday, October 12, 2010

Jadwal UTS Semester 1 2010/2011

*kurang kerjaan mode on*
Jadwal UTS untuk kelas XI Bahasa
Mulai tanggal 13 Oktober s/d 20 Oktober~


Rabu : Agama, Matematika

Kamis : PKn, Antropologi

Jum'at : Bahasa Indonesia, Sejarah

Sabtu : Bahasa Inggris, Penjaskes

Senin : Bahasa Jepang, Sastra

Selasa : TIK, Bahasa Jerman

Rabu : Public Communication

Wednesday, October 6, 2010

Katherine Mcphee ft Zachary Levi - Terrified

Love song is not always for the 'fall in love' girls right? I love this song cz this song is sweet and the male singer is one of my FAVORITE ACTOR! Zachary Levi is a cute nerd ahahaha xDD

You, by the light
Is the greatest find
In a world full of wrong
You're the thing that's right

Finally made it through the lonely
To the other side

You set it again, my heart's in motion
Every word feels like a shooting star
I'm at the edge of my emotions
Watching the shadows burning in the dark

And I'm in love
And I'm terrified
For the first time and the last time
In my only life

And this could be good
It's already better than that
And nothing's worse
Than knowing you're holding back

I could be all that you need
If you let me try

You set it again, my heart's in motion
Every word feels like a shooting star
I'm at the edge of my emotions
Watching the shadows burning in the dark

And I'm in love
And I'm terrified
For the first time and the last time
In my only

I only said it 'cause I mean it
I only mean 'cause it's true
So don't you doubt what I've been dreaming
'Cause it fills me up and holds me close whenever I'm without you

You set it again, my heart's in motion
Every word feels like a shooting star
I'm at the edge of my emotions
Watching the shadows burning in the dark

And I'm in love
And I'm terrified
For the first time and the last time
In my only

Tuesday, October 5, 2010

Ngakak!

Hiahahaha.. Kayaknya masih ada yang suka ngebahas hal 'berakhir' dan 'masalah' ya.. Padahal aku gak banyak ngebahas tentang dia tapi dia sendiri malah ngebahas hal itu berulang ulang. Dan padahal aku udah di block ama dia, dan gimana caranya aku bisa baca statnya yok? Aku aja cuma dikasih tau ama yang lain apa isi statusnya. Oh man i don't even think about you anymore. Lebih baik kamu perbanyak pdkt sama andra daripada merhatiin aku dan masalahku. Adil kan? :D

Kamu sendiri yang mengakhiri dan aku mengikuti di belakang. Sekarang pun aku udah melaju ke depan tanpa memikirkan masalah masalah yang kita punya. Aku berusaha minta maaf tapi malah makin dibenci. Aku cuma cerita cerita biasa aja dikira aku ngebahas dia gitu? Beh beh aku salah lagi ya ceritanya? Aku jadi ngerasa ganjil, padahal aku aja ga heboh ngebahas masalah itu lagi. Aku udah berusaha melanjutkan hidup tanpa kamu di dalamnya. Tapi kok dia malah maksa maksa masih membahas masalah itu di muka umum? Apa dia nda mikir kah apa pendapat andra tentang itu? Aku biasa biasa aja menjalani hidup kok dia malah nulis stat tntang 'mengakhiri' dan 'masalah'? Ada yang bisa jawab pertanyaanku gak? Kukasih permen kalo bisa. Wkwk

Intinya aku udah ngelepas dia, sama kayak ngelepas burung dari sangkarnya. Mamaku pun bilang relakan aja dia sama yang lain. Apalagi kalau perempuan itu dirasa lebih baik daripada kita. Toh laki laki bukan cuma dia doang. Dan kalau jodoh pasti gak kemana. Dan lain lain yang bikin aku tenang walaupun sedikit ketawa. Tuh kan jadinya aku ikutan ngebahas bahas dia =.= Padahal aku udah bertekad ga bakal lagi mengisi otakku dengan kata kata dan sugesti buruknya..

Let's just moving on, shall we?

Monday, October 4, 2010

My First Fanfic!

Seperti biasa.. Saya yang waktu itu lagi kurang kerjaan akhirnya sukses membuat sebuah fanfic untuk fandom ANGEL BEATS! XDD Tapi ya harap maklum kalau ceritanya masih pendek banget. Namanya juga pas iseng, kalo buntu dan stuck susah banget ngelanjutinnya. But I will try to continue this story if I have time and idea of course :D

Ahem, judulnya "When I Met Her.." Ini chapter pertama. Berarti masih ada chapter kedua dan seterusnya ohohoho~ I hope I can make it through.. Semoga ada yang suka. Ampun deh ceritanya masih kacau banget soalnya xP

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Chapter 1: My Angel?

"Naiteru kimi koso kodoku na kimi koso.. Tadashii yo ningenrashii yo.." It's you who are crying, it's you who are lonely. You're right. You're just being human

Tachibana Kanade berjalan di trotoar kota Tokyo yang ramai sambil bernyanyi kecil. 'My Song'. Lagu favoritnya yang dinyanyikan oleh Girls Dead Monster. Band yang berisi gadis gadis cantik dengan lagu yang tidak kalah cantik.
"Konna ni mo yogorete minikui sekai de deaeta kiseki ni arigatou.." Thank you to the miracle that we were able to meet in a dirty and ugly world even like this

-oOo-

Hari Minggu yang indah di suatu musim panas. Otonashi Yuzuru berjalan menuju toko buku ketika ia melihat seorang gadis cantik sedang menikmati es krim coklat yang ada di tangannya. Seketika itu ia merasa pernah melihat gadis itu di suatu tempat. Déjà vu. Saat ia hendak mengejar gadis itu, gadis itu segera menghilang dari hadapannya. Menghilang diantara kerumunan orang yang sedang lalu lalang. Ia tidak mau kehilangan jejak gadis itu. Ia harus menemukannya! Dengan tangkas ia menyelip kerumunan orang dan akhirnya ia menemukan gadis itu masih berjalan santai sambil menikmati es krim yang ada di tangannya.

"Kau.." Ucap Otonashi saat ia menepuk bahu gadis itu.

"Hmm? Apakah kita saling kenal?" Tanya gadis itu dengan wajah yang polos. Otonashi merasa pipinya panas saat melihat wajah gadis itu dari dekat. 'Whoa.. Cantik sekali gadis ini'. Otonashi tidak menyangka gadis itu sangat cantik saat dilihat lebih dekat.

"Halooooooo.. Ada orang disana?" Tanya gadis itu sambil melambaikan tangannya di depan wajah Otonashi. Saat itulah lamunan Otonashi menghilang.

"Ah ah gomen. Otonashi Yuzuru." Ujarnya panik sambil mengulurkan tangannya.

"Hihi kau kenapa? Aku Tachibana. Tachibana Kanade. Panggil saja aku Kanade." Kanade tersenyum manis saat menerima tangan Otonashi. Membuat Otonashi semakin tersipu.

"Mau ngobrol, Tachibana-san?" Tunjuk Otonashi ke sebuah café di seberang jalan.

'Hwaaaaa.. Aku tidak menyangka bisa berkenalan dengan laki-laki seperti ini di tengah jalan.' Teriak Kanade dalam hati. Lelaki itu mendadak menegurnya saat ia sedang asik dengan es krim di tangannya. Tetapi ia merasa pernah melihatnya di suatu tempat. Tetapi di mana ya?

"Ermm.. Sepertinya aku pernah melihatmu di suatu tempat, Tachibana-san." Otonashi memulai pembicaraan. Wajahnya terlihat canggung. Terlihat sekali kalau ia bukan tipe yang mudah menegur gadis di tengah jalan. Lalu kenapa ia menegur Kanade?

"Panggil saja aku Kanade, Otonashi-san. Entah kenapa aku merasa sama sepertimu."

"Ah ah kalau begitu panggil saja aku Yuzuru, Kanade-chan! Hmm aneh.."

"…"

"…"

"…"

"Emmm.. Kanade-chan?"

"Tidak jadi. Gomen ne.."

"..."

"..."

"..."

Hening. Keduanya merasa canggung. Belum lagi karena dua-duanya merasa pernah saling kenal. Kejadian yang aneh untuk dua orang asing yang baru saling kenal. Kanade dengan santai melihat keluar café yang ramai dengan orang lalu lalang. Otonashi menundukkan kepalanya dalam-dalam, memikirkan apa yang telah dilakukannya hingga terjadi seperti ini.

'Bodoh kau Yuzuru! Pikirkan sesuatu untuk meramaikan suasana!' Umpat Otonashi dalam hati. Ia yang telah memulai kejadian ini dan ia jugalah yang harus menuntaskan apa yang telah dilakukannya. Itulah yang dilakukan lelaki sejati!

"Ini dia pesanan anda. Selamat menikmati!" Seorang waitress muncul dan mengagetkan mereka berdua. Tertulis "YURI" di tag-name yang menempel di celemeknya. Setelah mengantar cake dan teh yang mereka pesan, sang waitress lenyap dari pandangan. Otonashi telah membulatkan tekadnya untuk berbicara dan bertanya lebih banyak.

"Ermm.. Kanade-chan sekolah dimana?"

"Sekolah? Di SMA Y, tidak jauh dari sini. Kalau Yuzuru-kun?"

"Ah! Aku baru saja lulus dari SMA S dan sekarang aku bersiap untuk menghadapi ujian masuk Universitas Tokyo."

"Wah hebat. Ganbatte ne, Yuzuru-kun! Semoga lulus di Universitas Tokyo." Kanade tersenyum manis. Membuat Otonashi lagi lagi tersipu (dari tadi si author bikin Otonashi malu-malu mulu. Kapan jadiannya? SABAR DONG AH! PLAKKK ditabok readers xP)

"Arigatou Kanade-chan, kamu baik sekali" Ujar Otonashi sambil tersipu malu (lagi).
Dan akhirnya.. Jeng jeng jeng jeng~ Sebuah kalimat pamungkas yang akhirnya dilontarkan Otonashi ketika pertemuan ini akan berakhir. Disaat kue yang mereka makan sudah hampir habis, disaat teh yang mereka minum sudah mulai dingin, dan disaat.. Disaat langit sudah mulai berubah warna menjadi semakin oranye, menandakan malam sedang bersiap untuk memulai shift kerjanya.

"Kanade-chan, boleh minta alamat e-mail mu?" Otonashi sudah siap dengan hape di tangannya.

"Umm.. Boleh: tachide_kana*disensor*. Kabari aku kalau Yuzuru-kun lulus ujian masuk Universitas Tokyo yaa!" Dengan lihai tangan Otonashi memencet keypad hape-nya. Tidak lama hape Kanade berbunyi, e-mail dari Otonashi.

"Itu e-mail ku. Baiklah akan kuberitahu jika aku lulus!" Ujar Otonashi dengan semangat 45. Kanade tertawa kecil melihat semangat Otonashi yang menggebu-gebu
.
-oOo-

Hari sudah semakin gelap. Tidak terasa pertemuan pertama mereka harus berakhir. Otonashi dan Kanade merasa belum puas berbicara dan mengenal satu sama lain. Tetapi dengan e-mail, mereka bisa berhubungan dan dapat membuat janji bertemu di lain hari.

"Sudah waktunya ya?" Otonashi masih merasa sayang untuk melepas hari ini begitu saja.
'Melepas Kanade untuk pulang rasanya seperti melepas seseorang yang akan pergi ke surga' batin Otonashi. Lagi lagi ia merasa pernah mengalami kejadian seperti ini dan merasa pernah melihat wajah Kanade di suatu tempat. Tetapi ia tetap tidak bisa menemukan di mana ia pernah bertemu gadis semanis ini.

"Iya sudah waktunya.. Aku duluan, Yuzuru-kun!" Kanade melepas topi yang ia pakai dan melambaikan topinya kearah Otonashi saat ia berjalan.

"Ah hati-hati Kanade.. Chan.. Ah iya sudah berbelok." Otonashi membalikkan badannya dan berjalan menuju toko buku, tujuan awal ia pergi ke daerah ini.. *Pik pik pik* Bunyi keypad hape Otonashi yang menunjukkan ia sedang mengetik sesuatu. Ya, sebuah e-mail. E-mail untuk seseorang yang telah membuatnya jatuh cinta pada pandangan pertama. Tachibana Kanade. 'Kanade-chan.. Aku benar benar pernah bertemu denganmu di suatu tempat. Tetapi dimana?' Tanyanya dalam hati.

'Otonashi-kun.. Aku tahu pernah mengenalmu sebelum kita bertemu. Tetapi kapan?' Masih terbayang wajah Otonashi yang tersipu malu di benak Kanade. Ia menyandarkan kepalanya ke kursi kereta sambil berusaha mengingat sesuatu.. Ia tetap tidak ingat. Tetap tidak ingat dimana ia pernah bertemu dengan Otonashi sebelumnya. 'Ah mungkin hanya perasaanku saja ya..'

"Mezamete wa kurikaesu, nemuri asa wa" Ringtone hape Kanade yang menandakan ada sebuah e-mail yang masuk. Dari Otonashi. Kanade jadi senang tidak karuan hingga ia hampir melewati stasiun tempat ia harus turun. Sambil berjalan pulang ia membaca e-mail dari Otonashi.

"Dear Kanade-chan.. Hari ini menyenangkan sekali. Aku sedang mencari buku referensi untuk tes ujian masuk Universitas Tokyo dua minggu lagi. Bertemu denganmu hari ini membuatku berpikir.. Apakah ini yang namanya takdir? Senang sekali rasanya dapat mengenalmu dan aku tidak menyesal telah mengejarmu tadi siang! Ahaha hanya bercanda. Semoga hari-harimu menyenangkan, Kanade-chan! Orang yang baru kau kenal, Otonashi Yuzuru." Selesai membaca, Kanade lompat-lompat seperti orang gila (?) Dan ya, Kanade jatuh cinta pada Otonashi. Sama seperti Otonashi yang jatuh cinta pada Kanade.

"Otonashi Yuzuru.. Entah bagaimana jadinya hari ini jika aku tidak bertemu denganmu.." Ucap Kanade sambil komat-kamit kegirangan. Saat Kanade sampai di rumah dan saat ia membuka pintu, terlihat sesosok orang yang mengejutkannya.

"K-k-kau.."
-TO BE CONTINUED-

Sunday, October 3, 2010

Green Day - Wake Me Up When September Ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when September ends

like my father's come to pass
seven years has gone so fast
wake me up when September ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when September ends

summer has come and passed
the innocent can never last
wake me up when September ends

ring out the bells again
like we did when spring began
wake me up when September ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when September ends

like my father's come to pass
twenty years has gone so fast
wake me up when September ends
wake me up when September ends
wake me up when September ends

Tuesday, September 28, 2010

Girls Dead Monster - Answer song

taoresou da mou nanjikan gitaa hiite utatte nda
demo nakanaka ashi o tometemoraenai
nara sakendeyaru hito no kunou o ikiteiku riyuu o
dakedo kono atashi ja okogamashii sou omotchau yo

ima mo kikoeru sono utagoe wa setsunaku mo chikarazuyoku
soko made atashi ni utaenai yo toosugite tsukamenai

itsu no ma ni ka butai no ue ni tatteta domannaka
hirogaru shikai kankyaku bakari uzumoreteshimaisou nigero!
shiirudo ga karamitsuite ugokenai dou shiyou
kore wa mou makkou kara idomu shika nai

utaidashi wa tochitchatta kedo B mero kara ochitsuitekita
ato wa mi o yudanete utau yo menbaa o shinjiteru yo
I want to reach you
I want to become you
koe yo hazero!
I can sing a rainbow
I can sing like the gods
ten made jump!

yagate suzushii kaze ga fuiteta ase mo kawaiteta
hontou ni sora no ue made kichatta you da yo

"ima mo kikoeteru kono utagoe wa anata no koe na nda yo
itsuka issho ni utatte mitai na
sono hi o tanoshimi ni shiteru"

Such a voice was heard
Such a song was heard
un, utau yo
I shout living here
I shout friends here
sora takaku

Thursday, September 23, 2010

whatswhoever me

Aku kembali iseng make tumblr-ku. Tumblr multifungsi dan ujung ujung-nya aku ketagihan update tumblr. Hold and keep. Perasaan yang kurasain sekarang.. Link-nya udah kutaroh di blogroll, cari aja dah WHATSWHOEVER ME. Memang sih agak hancur. Isinya cuma tentang perasaanku lagi dan lagi. Blom ada ide untung mengarang cerita fiksi karena hidupku sendiri serasa fiksi. Tapi ini bukan fiksi, ini kenyataan.

Yang ada, aku harus menghadapi semua kenyataan dan terus berjalan menuju ke depan. Ke arah yang lebih baik dan lebih terang.

Like i said, i still keep the feeling. I can't just let it all fly away from me. But I already let go things. And i feel lighter now. Thanks for those who talk to me and give me the spirits! :D

P.S.: http://www.holdandkeep.tumblr.com

Wednesday, September 22, 2010

Andien - Moving On

*jarang jarang aku suka lagu Indo. Lagu ini keren. Jazzy not jizzy (?) Oh well this song helps me trough the day*

mungkin pernah ku menangis
mungkin diriku pernah tersakiti
namun diriku kini kembali
coba nikmati indahnya dunia
tiada lagi bayangan dirimu
yang selalu mencoba menahanku

reff:
bersama mentari ku bernyanyi
mewarnai hari-hari
bersama pelangi ku menari
menyambut bebasnya hati ini
tiada lagi yang mampu menghalangi
aku takkan berhenti melangkah
’cause i’m moving on

mungkin pernah ku menangis
mungkin diriku pernah tersakiti
(namun diriku kini kembali)
coba nikmati indahnya dunia
tiada lagi bayangan dirimu
yang selalu mencoba menahanku

repeat reff

ku percaya nanti kan ada saatnya
cinta kan datang padaku lagi
(bersama mentari ku bernyanyi
mewarnai hari-hari
bersama pelangi ku menari
menyambut bebasnya hati ini)


repeat reff

moving on, moving on, yeah, yeah

Doa untuk ibuku

Ya Allah.. Tuhanku yang maha pemberi lagi maha pemurah..
Berilah jiwa dan raga yang sehat untuk ibuku..
Berilah beliau kesabaran dan kekuatan yang tiada tara atas segala masalah yang sedang beliau hadapi ya Allah..
Limpahkanlah rahmat-Mu pada beliau..
Tunjukkanlah kebenaran atas semua fitnah yang telah ditujukan pada beliau dan kami anak anaknya..
Berilah hidayah pada orang orang yang akan dan telah mendzalimi beliau, adikku, dan diri ini ya Allah..
Berilah aku petunjukmu agar aku dapat membantu beliau..
Berilah petunjukmu kepada beliau dan mudahkanlah segala masalah yang sedang kami hadapi..

Hanya kepada Engkaulah kami meminta dan hanya kepada Engkaulah kami berserah diri..

Sunday, September 19, 2010

Terbaik untukmu

*Paling mewek klo dnger lagu ini. Hhh.. Bwekbwek what should i do? My idiotism.*

Aku sadar kalau kini
Kita sudah smakin menjauh
Sempat aku berpikir ini
Kau yg menginginkannya
Lepas dari pelukku
Oh kini aku sadari
Ini salahku
Tak ingin ku terlambat dan sesali
Chorus:
Maafkanlah bila ku selalu
Membuatmu marah dan benci padaku
Ku lakukan itu semua
Hanya tuk buatmu bahagia
Mungkin ku cuma tak bisa pahami
Bagaimana cara tunjukkan maksudku
Aku cuma ingin jadi terbaik untukmu
Aku ingin kau tetap di sini bersamaku
Jangan pergi
Berikan satu kesempatan
Untuk ku membuktikan
Sesungguhnya cintaku
Oh kini aku sadari
Ini salahku
Tak ingin ku terlambat dan sesali
Chorus

Friday, September 17, 2010

Today was a Fairytale

I wish today was a fairytale. But it's not isn't it? Aku berharap semua hal buruk yang pernah menimpaku cuma sekedar mimpi buruk. Tapi kenyataannya enggak kan? Itulah kenyataan. Itulah kehidupan. Aku cuma bisa berharap kalo segala hal, segala masalah, segala kebahagiaan yang pernah kualami bisa menjadi pengalaman yang berharga dan bisa bikin aku jadi lebih dewasa.

Terkadang aku kangen sama masa kecilku. Walaupun hidup pas-pas an tapi masih terasa lebih bahagia daripada sekarang. One little happy family. Unlike now. Everything are getting fall apart. It's kinda scary though to think about my future life sometimes. But when it's all about you.. Dunno what i think that time. Aku masih inget dulu aku sering bikin tempe goreng sendiri. Ngulek sendiri, goreng sendiri. Dimakan sekeluarga. Mamaku dulu bangga sama aku yang masih kelas 1 smp, udah bisa mandiri ngurus makan. Yah walopun gak semua bisa kuurus sendiri tapi paling enggak aku seneng kalo dipuji pas bisa melakukan sesuatu sendiri.

Sedangkan sekarang? Kadang kadang aku masih ngerasa kalo nenekku anggap aku masih kecil. Gak bisa ngelakuin apa apa. Kerasa banget dari kalimat kalimat beliau yang intinya anggap aku gak bisa. Masa ngerebus air nyuruh mamaku padahal mamaku lagi super sibuk? Padahal disitu ada aku yang lebih kurang sibuk. Heran deh.. Remaja itu gak suka namanya diremehin dan dianggap masih anak anak. Ya mungkin memang dalam beberapa hal kita masih kayak anak anak, tapi lihatlah fisik kita. Udah mulai tumbuh besar. Bukan anak kecil yang masih narik kursi buat nyalain lampu. Bukan anak kecil yang harus naik kursi buat cuci tangan di keran aer yang tinggi..

And another thing that bother me lately.. What's wrong with you boy? Semakin hari kamu semakin datar dan semakin jarang. Di sms jawabannya begitu. Diajak chat jawabannya kurang lebih datarnya. Kamu nulis stat nyebut 'mungkin aku terlalu cuek padamu'. Apa ga ada cara biar ga cuek lagi? Atau kamu udah semakin bosan dengan hubungan ini? Just tell me. Makin hari rasanya kamu semakin misterius. Aku ngerasa aku cuma orang asing yang baru masuk ke kehidupanmu. Ga ada ngasih kabar sama skali padahal biasanya ada. Gak usah kamu khawatir sama penyakitku yang muncul angin-anginan. Khawatirin dirimu sendiri dulu dan pikirkan ada apa sama dirimu sendiri. Jangan pikirin orang lain kalo kamu masih seperti itu.

Kuharap kamu ngerti kenapa aku block kamu dari si tenshi..

Wednesday, September 15, 2010

unknown

Well well, where should we start then?

Ahem! I wrote a story. It's kinda amazing that I have that sort of imagination this time. It's just a simple short story about "darkness" and the "light". I dunno why I can write about this thing but whatever.. Have a great time people! Have a nice writing trip (?)
...

Dark. I see only dark. Pitch black. I look everywhere but I can see anything. Still dark. I sense cold around me. Where am I?

"Shoot!"

I woke up. Is that just my dream? My nightmare? What's this all about? I don't understand. I took a shower for five minutes, then took breakfast. Cookies and coffee while I'm watching morning news. And some bread to fill my little stomach. I still remember the dream I had last night. Darkness. Nothing else. Finished my breakfast. Oh it's Sunday. I knew it from the TV.

"What a great sunny Sunday morning to start your day!" said the newscaster. Nah it's not sunny enough for me. The gloom from last night's nightmare won't disappear from my head. I looked myself in a mirror. Long dark hair, pale skin with some acne around the face. Need something to get rid the acne off my face. But maybe next time, there's something more important than acne. My mom asked why I looked so gloomy this morning. I said nothing. I don't want her worry about something I'm not sure about. I went outside to feel the warmth of the morning sun. I feel better. Well of course I feel better. I'm not a vampire who can face the day. I don't know where this story will lead me but I hope it leads me into a bright way..

I walked to a park nearby, kinda crowded with the kids playing around. Happiness and brightness in the air.  I sat on the park bench, still looking at those happy faces. I can feel the warmth. Hmm.. Somehow I feel better. Deep breath. Put my best smile on my pale face. My cheek's getting pink. I walked home with happy face. My mom saw me walk in, she looked at me and smile.

"Well look at that happy face now. What's with you Jana?" I smiled. Big smile.

"Tee hee.. It's nothing mom. Something makes me feel better now." My mom looks relieved. I went to my room, I turned on the PC. I wrote things that bothers me a lot. Time was flowing so fast that I couldn't feel it. Dinner time. My mom asked me to help her set the table. She cooks some spaghetti for tonight's dinner. I finished my dinner in no time and then back to my room. I read some magazines and listen to some radio station. Thank god no homework for tomorrow. I fell asleep in no time I think about school..

Oh man, it's the darkness again! I can't see anything in this dark. Help me! Please someone help me! It's scary.. It's cold.. I can't take it anymore.. I close my eyes for a second. When I open it, I see a bright light coming in front of me and it's getting near. When the light came in front of my eyes, it talked.

"Don't be scare, I'll help you through the darkness. Now follow me.." I follow the light. It leads me to a bright place with a beautiful garden in it. Soon after that I wake up. A sunny Monday morning. No time to think about the nightmare I had yesterday. I gotta go to school!

Monday, September 6, 2010

my kitties

Here are the pics of my kitties. Well these pics was old already. I took it last year and they are not with me again *hiks* ToT May god bless their soul. They are cute kitties however. People are idiot if they abuse cats. Do you agree with me?

I am..


I am..
-A lover, of course :p
-Shy person (?)
-Easily distracted with noisy things
-Cat lover
-A good cook? Sometimes. Tee hee~
-No good on speaking in front of the public
-Drawing maniac (?)
-A geek, nerd, and whatever it is
-A cancer, zodiac not disease :p
-A japanese thingy lover
-kinda good at english? XP
-An Idiot gamer =="

What else? I know this post is kinda weird. I just write what's stuck on my mind. Tee hee~ Today's activity is bake some cookies. COOKIES! C-O-O-K-I-E-S. I looooove cookies <3 Especially home made cookies. Me and my family loves cookies. And me? Usually i'm kinda greedy if it's about cookies. Lolz. Just kidding.
Well it's almost idul fitri already. Can't believe this ramadhan month almost over. And things are still changing. That's the good thing. Hmm.. Dun have anything else to talk about. Then have a great day people! ;)

Thursday, September 2, 2010

My Childhood Pic

Maaaak aku juara maaaaak *lol*
Gyahahaha kocak gak gambar ini? Ini contoh dari gambaranku pas SD. Lupa SD kelas berapanya tapi ini pas SD. Kemaren mamake nemu ni buku gambar beserta isinya yang bentuknya ajaib dan absub. Lolz. Yah intinya sih dari dulu aku udah suka gambar walopun gambarnya ajaib seperti ini. Belom lagi tulisan tulisan yang kutulis dan nama nama orang yang entah ku dapet darimana. Gyahahaha asli kocak! Yah memang gak kocak untuk kamu yang gak tau sejarah gambarku~

Dimulai dari kelas 1-3 SD, hobiku gambar bunga bunga gak jelas ditambah rumah dan pekarangannya. Makin naik kelas, gambaranku makin absurb soalnya dulu sempet dibeliin komik Monika. Itu looo anak kecil yang giginya tonggos dan temennya yang jail + rambutnya jabrik, Jimi Lima. Mungkin pas SD aku sedikit terobsesi sama komik itu dan akhirnya sok-sok pengen ikutan bikin komik begitu juga tapi hasilnya malah jadi kocak begitu. Haha~ Tapi jeleknya, aku paling gak bisa yang namanya mewarnai. Kalo ngewarnain gambar sendiri pasti hasilnya hancur bukan kepalang. Makanya aku lebih suka gambarku tetap hitam putih sebagaimana adanya tu gambar.

Tulisan huruf balok-ku ternyata masih kurang lebih sama kayak sekarang ==" Kalo tulisan biasa sih udah jauh beda. Entah lebih bagus ato malah lebih hancur daripada waktu SD *hiks!* But I'm proud of myself, ternyata dari dulu memang udah punya bakat dan hobi gambar! Hahaha. Temen temen SD-ku tau banget soal itu. Contohnya yang-tidak-perlu-disebut-namanya, temen akrabku pas SD dan sampe sekarang satu sekolah (lagi). Aku inget dulu dia pernah nanya, "Masih suka gambar Tar?". Nah artinya kan aku udah suka gambar dari jaman SD dan ampe jaman SMA pun aku masih suka gambar. Walopun gambarnya udah jauh berubah daripada pas SD dulu. Berubah jadi manusia chibi ala manga yang pernah kubaca. And of course, "practice makes perfect" never dies.. That's the lesson I got from my old sketchbook and my old drawings..

What else? Dunno what else. Haha yak dilanjutkan lagi nanti dengan post tentang buka puasa XI-Bahasa alias EAGLE. Bakal rame nih sepertinya. Hahaha~ Have a great day people. Hope there is no chaos in today's event =w=

Wednesday, September 1, 2010

s-e-p-t-e-m-b-e-r~

*pic: aaaaaaaaah tanganku digigit lumba lumbaaaaaa. Lol*

Ahoy people!

This is the first day of SEPTEMBER isn't it? Hari pertama libur setelah jerih payah kakak kakak kelas 3 yang demo dan kami para bawahannya yang ikut serta meramaikan. Hahaha~ Sebenernya sih agak kurang jelas kita libur ato enggak. Guru guru juga pada gak kompak sih. Ada yang bilang libur eh ada yang bilang tetep turun tapi FAKULTATIF. Fakultatif apa grang? Kata bu Arbayah fakultatif itu skolah tapi gak ada pelajaran. Nah kalo ga ada pelajaran ngapain turun sekolah? Apesnya kenapa tadi aku turun skolah ya? Bengong aja tadi di skolah tapi karena ada Mrs. Schneider yang minjami komik jadinya nda bengong bengong banget. Tapi namanya ga ada kerjaan tetep aja nda ada kerjaan. Gak kerasa baca komik ampe jam stengah 10 dan akhirnya aku memutuskan untuk pulang. Ada siti yang ikut ama aku untuk pulang, numpang ol katanya. Hihiiiii

And here i am, lagi mijit keypad hp. Update blog pake hp. Kompi dipake ama siti euy. Jadi aku ngalah aja dan update blog pake hp. Hohoho~

Green day said "wake me up when september ends", tapi Vina Panduinata bilang "september ceria". Jadi yang dipilih yang mana dong? Hibernasi selama bulan september ato menikmati bulan september yang ceria? Wkakakak :p I love green day and that song :3

Kakiku sakit eh. Kira kira kenapa ya? Udah skitar 2 hari pula sakitnya gak ilang ilang tapinya malah pindah pindah. Aneh. Yaaah apa mau dikata biarlah sakit ini hilang sendiri. Kali kali gitu aku sakit kaki soalnya tulangnya mengembang trus aku jadi tambah tinggi. Mwahaha *ngarep*. Besok buka puasa di skola. Besok jadi paparazzi dadakan aaah~ Take another candid pic for my collection khukhukhu. Libur masih lama, lebaran sebentar lagi. Bikin kue kering sebentar lagi. Bersih bersih rumah dalam rangka hari raya sebentar lagi. Rumah makin heboh aja pastinya. Cobaan makin berat pas bikin kue kering (oh no!)

What else? Jempol saya sudah mulai keram (?) dan bahan untuk diceritakan pun sudah makin menipis. Better i go and find another thing to do. Ntar kalo udah ada poto poto buka puasa baru aku update blog lagi. Haha. Have a great week people, wish you have a great ramadhan month ;)

Saturday, August 14, 2010

Girls dead monster - run with wolves

every night otozureru itami o kishikishi kishimu beddo no ue de taete
nani ga machigatteita no ka are mo kore mo koukai no nen ni kararemakuru

"ima no mama ja dame ni naru ne" to dare ga itta no ka mo wakaranaku naru

mou hitori de ikiteiku shika nai to moeyuku kouya o mitsume
kizu o otta ookami no you ni wa yeah! kieteikitaku nai madamada
sore nara taoreta hou ga mashi da kara

Friday otozureru shuumatsu souzen to shita heya mo katazukanai
sukoshi nobita tsume o kande terebi o miteru mou nan demo yoku nattekuru
arukooru o atama kara abita kore de yoeru nara mada raku na no ni

mou mukashi no you ni waraenai koto o kanashii koto da to omowanai
tada daremo ga erandeiku koto na no ka konna kurushii koto na no ni
sore nara nigeta hou ga mashi na no ni

dame ni narisou yogen doori da
yoku nai souzou nante haite wa sutero!

mou hitori de ikiteiku shika nai to moeyuku kouya o mitsume
kizu o otta ookami no you ni wa yeah! kieteikitaku nai madamada
mou ano hi no you ni waraenai koto o kanashii koto da to omowanai
kouya kakeru ookami wa ima mo mada furikaeru koto mo nai
sore nara saki o isogou run with wolves

Thursday, August 12, 2010

Now what?

Mweh hari kedua puasa dan aku masih gak bisa puasa. Hari kedua puasa dan aku juga dapet cobaan ==" Hari kedua puasa dan aku ada di depan komputer buat update blog. Lol. Udah jam stengah 8 sih~ Udah buka puasa semuanya. Aku juga udah makan dan udah mnum obat, maklum lagi gak enak badan. Mudahan aja besok udah kembali seperti sedia kala. Amiiin~ Ngomong ngomong alarm yang kusetel gak bunyi ato kupingku yang kelewat autis ya? Perasaan kemaren malem aku nyetel alarm buat bangun sahur tapi ujung-ujungnya aku bangun jam 6 juga tadi pagi =="

Oh iya, bad news or good news first? But let me give you the good news first.
Libur puasa 2 minggu, yaitu 1 minggu sebelum lebaran dan 1 minggu setelah lebaran.
BAD news:
Sekolah dan belajar aktif selama 3 minggu dan upacara 17 Agustus tetap diadakan.
Menurutku sih buruk. Yang dulu sekolah cuma 2 minggu dan libur 3 minggu, sekarang jadi sekolah 3 minggu dan libur 2 minggu. Bener bener berubah libur pendidikan dulu ama sekarang =.= Kalo dulu pas SD ma SMP, libur 1 bulan penuh pas puasa. Tapi jadinya malas-malasan juga sih di rumah. Jadi, I prefer to be at school for 3 weeks in this ramadhan month. Kenapa? Karena di rumah itu nganggur, gak ada kerjaan. Lebih baik di sekolah menuntut ilmu daripada di rumah bangun siang, bengong ato nonton tv melulu. Yang ada ayam tetangga pada mati semua (?) Di rumah selama satu bulan penuh itu gak ada gunanya. Lagian kalo di rumah doang gak bakal dapet duit jajan yang berarti sengsara. Yah tapi itu kan menurutku,, ada juga temenku yang ga setuju sama pendapatku.

Ermm puasa itu khas-nya apa ya? Yang pasti ada pasar ramadhan dadakan yang muncul di pinggir jalan. Cowok cowok dan petasannya, topik yang khas muncul di social network tentang makanan buka puasa dan blablabla~ Dan nyahaha puasa juga kadang kadang digunakan dengan jelek sama anak anak AMOR yang nge-track di jam jam sahur dan lain lain. Benci banget ama yg begitu =.= Emang perlu ya ngebut ngebut di jalan dengan resiko tinggi dan gak ada keuntungannya? Dan lagi kalo kecelakaan siapa yang tanggung jawab? Jasa raharja? No way!

Kok jadi nyambung ke amor ya? ==" Ah aku blom nyebutin harapanku pas puasa tahun ini. Aku sih pengennya puasaku gak bolong bolong (tapi udah terlajur bolong 2 hari =.=) Dan aku pengen memperbanyak ibadah di bulan yang suci ini. I'll figure out a way. Asal ada niat semua jadi aja pang. Haw jadi teringat sesuatu~

I'd better do something else. Good night people and have a great week! Ati ati ini bulan puasa (?)

Wednesday, August 11, 2010

DEW - Present

This song is so sweet. Read the translation and you'll know what's with this song. "i wanna treasure you the most" Mwaaaaaa xD

Romaji

**itsumo ichiban kirei na watshide aitai
itsumo ichiban taisetsu na anatani
itsumo ichiban kirei na watashi de aitai
itsumo ichiban kireina watashiwo
ageru

watashi yori kawaiiko igpai iru noni
anata ha hohoende kureta
yuukiwo deshite yokatta
kizutsukoto osorenaide yokatta

kono kisekini kanshiyashite
semetetobikirino watashiwo misete
agetai

repeat**

futarinatta hi kara machinokeshigega
kawatta
ameno otosae chigatte kikoeta
kowakatta kedo itte yokatta
furueru kokoro kakusanaide yokatta
kono kisekini kanshiyashite
semete tobikiri no watashiwo misete
agetai

English translation

I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to treasure you the
most.
I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to be the prettiest for
you.
Even though there are girls prettier than
me,
you turned and smiled at me.
I 'm glad since it gave me courage
and lost the fear of getting hurt.
In this miracle, I want to give my
thanks.
I at least want to show you my choice.
I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to treasure you the
most.
I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to be the prettiest for
you.
From becoming "us", the city's
scenery changed,
we even heard the different sounds of
the rain.
I was scared, but I 'm glad I said it.
I'm glad I didn't hide my trembling
heart.
I this miracle, I want to give my thanks.
I at least want to show you my choice.
I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to treasure you the
most.
I always wanted to meet you at my
prettiest.
I always wanted to be the prettiest for
you.

Tuesday, August 10, 2010

memaksimalkan fungsi e-mail :p

Hohoho kok aku jadi ngerasa lebih hebat cuma gara2 bisa update blog pake e-mail? Bodo ah yang penting update blog sekarang jadi lebih simpel :p

Email itu penting kan? Klo ga ada email, kamu gak bakalan bisa bikin account di social network dan sebagainya. Kalo ga ada email, mungkin ga ada namanya fb dan sodara-sodaranya *asal ngmong*. Dan kalo ga ada email, mana bisa update blog pake email? *ya iyalah!* Nah intinya kita semua perlu email kan? Dan siapa yang punya email lebih dari 2? Aku salah satunya hehe. Email-ku ada lebih dari 2 dgn banyak alasan:

1. Kalo cuma punya satu email, account email itu bakal penuh sama notification dari fb atopun alert dr twitter, dan account-account lain yang kamu gunakan dengan email tersebut.
2. Kalo cuma punya satu email, email itu bakalan overloaded dan mau gak mau harus bikin account lain.. Sama aja kan?
3. Account email dengan source yang berbeda untuk hal hal yang berbeda pula~ intinya sih email ga cuma perlu satu aja

Dan lain sebagainya alasan aku butuh email lebih dari dua *curhat :p*. Kalo yang kupake buat update blog sekarang sih source-nya hotmail ato biasa disebut msn. Soalnya email yang ini lebih simpel dan nyaman digunakan, account yahoo-ku dua duanya pasti penuh sama junk notification dll. Intinya email yang kupake sampe sekarang dan masih aktif ya ada 4 biji. Banyak ya? Ahahaha~

test #2

Test test..
Ahem apa bisa masuk ke blog ya? Iseng2 ngetes update blog pake email nih. Sklian blajar supaya ga gaptek hohoho.

Many things happened lately. Dari yang gak penting, agak penting sampe yang penting banget. Ada juga yang ga enak, tapi ada juga yang mnyenangkan. Hohoho *basa-basi dlu*

Wah wah~ gak kerasa besok udah puasa ya.. Sayangnya aku lagi berhalangan untuk puasa jadi next time aja tunggu aku 'bersih' dlu. Nah selama bberapa minggu aku gak update blog bnyak hal yg terjadi, macem2. Dari yg ngrjain tugas klompok antropologi di rumahku lah, di skolahan nganggur ampe 4 jam pelajaran-lah, dan blablabla lain sebagainya~

oia mohon maap lahir batin yaa smuaaa~ di bulan yang suci ini marilah kita memperbanyak ibadah dan kebaikan dan janganlah disia-siakan dengan melakukan hal yang jelek. Jangan kebanyakan makan pas sahur ntar susah gerak. Pas buka puasa juga sama. berbukalah dengan yang manis *iklan* dan makanlah sponsor utama bulan puasa *baca: kurma ^^V*

kok jadi ceramah ya? Haha gpp deh. Karena ini post iseng2 yang masih ga tau bisa tkirim ato enggak, marilah kita berdoa bersama sama supaya post ini lolos dan masuk ke blog *mulai ga nyambung*

Udahan ah makin ngaco aja kata2. Have a great ramadhan month readers! Selamat menunaikkan ibadah puasa bagi yang menjalankannya~ yang enggak? Jangan godain orang puasa yaa, dosa! :p

Tuesday, August 3, 2010

Colbie Caillat - I Never Told You

*lovely song hwaaa x)

I miss those blue eyes
How you kiss me at night
I miss the way we sleep

Like there's no sunrise
Like the taste of your smile
I miss the way we breathe

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

I see your blue eyes
Everytime I close mine
You make it hard to see
Where I belong to
When I'm not around you
It's like I'm alone with me

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

Wednesday, July 28, 2010

Monkey Majik - Fast Forward

nanimo kowakunantenai sa
te ni shita mono o ushinau kurai
arasoi o matsu koto o kurikaeshite
kasumete

nanimokamo o hoshigatteita
mayoeru mono no chikai
mada minu sekai o tsukuridasu koto
kuchihateteiku
kanashii yume o saegiru mono wa
mizukara no yami datte
IF IT MAKES YOUR TIME STAND STILL
YOU'LL KNOW WHAT IT MEANS
BUT WHY WOULD YOU WANT TO

MAKES ME FEEL doko kara ka
nagareru keshiki kawaranakunatte
otomonaku tokihanatsu
osore tachikiri itsukara ka
takanaru kodou tomaranakunatte
yasashiku mo keshisatte

wakariaeru koto
nozondeiruno
mata motometeru naze ubau no
donna ashita datte kawaru hazu
ima o ikinuku koto de
mawaru hageruma o omoikiri
hirogaru yami o uchikesu mono wa
mizukara no yume datte
IF IT MAKES YOUR TIME STAND STILL
YOU'LL KNOW THAT IT'S TIME
AND I DON'T WANT TO

MAKES ME FEEL doko kara ka
nagareru keshiki kawaranakunatte
otomonaku tokihanatsu
osore tachikiri itsukara ka
takanaru kodou tomaranakunatte
yasashiku mo keshisatte
(I DON'T KNOW WHERE I'LL GO BUT I'LL MAKE IT WORTH MY TIME)

MAKES ME FEEL doko kara ka
nagareru keshiki kawaranakunatte
otomonaku tokihanatsu
osore tachikiri itsukara ka
takanaru kodou tomaranakunatte
yasashiku mo keshisatte
(I DON'T KNOW WHERE I'LL GO BUT I'LL MAKE IT WORTH MY TIME)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

English translation:


There’s nothing more frightening
Than losing something you’ve obtained
I skim past day after day
While waiting for fight after fight

To want anything and everything
That is the pledge of those led astray
When I tried building a world that I hadn’t seen,
It crumbled into pieces
The thing that shields myself from those miserable dreams
Is my own darkness
If you make your time stand still
You’ll know what it means
But why would you want to

Makes me feel
I wonder when the scenery that flashes past became unchanged
I soundlessly released my power
And cut apart that fear
I wonder when that loud throbbing of my heart stopped
And disappeared so easily

Do you wish
For someone to understand you?
You sought for it again, why did you give it up?
No matter what the future is, it’ll definitely change
By surviving the present,
I negate the spreading darkness within the turning gears of fate
With all my strength
That’s my own dream
If you make your time stand still
You’ll know that it’s time
And I don’t want to

Makes me feel
I wonder when the scenery that flashes past became unchanged
I soundlessly released my power
And cut apart that fear
I wonder when that loud throbbing of my heart stopped
And disappeared so easily

Makes me feel
I wonder when the scenery that flashes past became unchanged
I soundlessly released my power
And cut apart that fear
I wonder when that loud throbbing of my heart stopped
And disappeared so easily

Saturday, July 24, 2010

Hal yang Harus Dihilangkan, Dikurangi dan Dipelajari

Now where should I start?

Minggu minggu ini aku belajar banyak hal. Dihilangkan, dikurangi, dipelajari.

Dihilangkan. Kata Iky aku sering bertingkah konyol. Salah satu hal yang harus dihilangkan. Jangan taroh pensil dan sodara sodaranya di idung lagi. Ngomong ngomong caranya kayak apa ya? :P Gak tau sejak kapan ilmu itu muncul tapi kadang kadang lucu aja buat dilakuin hehe. Ya ya serius. Hilangkan yang satu itu. Gaya hidup tidak sehat, hilangkan juga. Nah, apalagi yang harus dihilangkan? I have no idea.

Dikurangi. Pertama, nonton anime dan baca komik. Yah kalo yang itu sih seiring waktu berjalan juga bakal berkurang dengan sendirinya. Berkurang karena kita gak bakal sempet lagi melakukan hal itu dengan menumpuknya tugas yang gak bisa ditinggal. Paling enggak itu bisa dipake buat refreshing kalo lagi weekend. Hanya weekend. Cukup? Next, kurangi sifat kekanakkan dan jadi lebih dewasa. Yang satu ini masih kupikirin caranya gimana =.=" Ketiga, kurangi bengong (atau hilangkan ya? Ditengah tengah deh). Kalo gak ada kerjaan di kelas mending cari hal yang bisa dikerjain. Asal jangan lompat dari jendela aja wkwkwk :P Dan lain lain yang masih harus kukurangi tapi aku gak tau. Help meh?

Dipelajari. Tentu saja, gaya hidup sehat! Dia bilang aku begendut =.= Padahal aku gak gitu banyak makan lagi sekarang. Dan puasa juga membantu mengurangi nafsu makan hoho. Thank god I don't have things like anorexia or something like that. Ada yang bilang makan yang paling penting itu di siang hari dan makan yang paling gak penting itu di malam hari. Jadi sekarang aku gak makan di malam hari. Yah sekali sekali aja sih kalo dipaksa ato aku kelewat laper. Lol. Lagian sekarang aku gak gitu punya napsu makan sih. Paling makan secukupnya tapi minum banyak aer putih hoho. Selanjutnya, simpan duit jajan. Simpan untuk sesuatu yang mendadak dan perlu. Cadangan duit itu perlu kalo kepepet. Jangan beli barang aneh aneh. Next, olahraga yang paling mudah di dunia: JALAN KAKI. Kalo cuaca memungkinkan, jalan kaki lebih enak daripada apapun. Tapi kalo cuaca dan kesehatan gak memungkinkan ya mau gak mau minta jemput. Bagaimanapun aku gak gitu suka ngerepotin orang dengan hal semacam itu. Olahraga juga termasuk gaya hidup sehat lok? Perdalam hal hal yang harus. Agama, dan pastinya pelajaran yang gak ku kuasain =.= Dan lain lain, dan lain lain.

Mo cerita bentar..

Akhir akhir ini aku ngerasa lebih gampang pusing dan frustasi ketimbang biasanya. Kenapa ya kira kira? Yang cape kan aku sendiri. Kayak tadi nih pas mo nge-print tugas sastra, printer-nya macet. Kertas-nya entah kenapa kayak nyangkut gitu. Kucoba berkali kali tetep nyankut juga ampe banyak korban kertas numpuk di papan ljk-ku (walopun lumayan sih kertas kertas cacat itu buat dipake untuk hal lain). Makin sering gagal kepalaku makin pusing dan rasa frustasi mulai muncul. Dan kayaknya kemaren kemaren ada hal yang bikin aku jadi stres juga tapi aku lupa. Bikin pikiran mumet aja. Dan disitulah kadang fungsi hiburan muncul. Dan setelah kupikir pikir, aku gak pernah nyemangatin dia, aku gak pernah ngingetin dia kalo dia lupa. Yah yah bagaimanapun semua manusia punya kelebihan dan kekurangan mereka masing masing kan? Mungkin kekuranganku lebih banyak daripada kelebihanku. Aku pun gak terlalu menonjol di organisasi manapun ato di pelajaran. Paling hanya pelajaran tertentu aku menonjol, cuma di kelas kan masih ada yang lebih hebat daripada aku jadi aku masih kalah.

Kayak semboyan bhineka tunggal ika: "bersatu kita teguh, bercerai kita runtuh" Hidup! :P

English Club

New experience. I got lots of new experience lately. Even maybe one of them are easy for someone who have a good confidence on their self. But for ME, that thing is the last thing that I wanna do in this earth. The "unactive" leader of our English Club choose 3 member from the last english club to be the next leader who will continue the "death or live" of english club (lol). And the surprising thing was.. I AM THE ONE OF THE CANDIDATE TO BE THE NEXT LEADER! Yes call me overacting. But honestly I don't thing that's an over react. Because I'm no good at speaking in front people. Lots of people. And she asked us to promote ourselves in front of the freshmen. Freshmen. They could do anything that could surprise us. But thank god because of my un-capability in speaking in front of people, they didn't choose me at all. And again, I don't wanna be the leader either. I don't have any experience in leading something. And my 'shy-ness' of course.

So the freshmen has chosen their "best" on their own. And the result is.. Ta-daa the foreigner won the election. The next day after the election, our club begun our first meeting. Introduction as always. We got too many members or we usually call it "over capacity". I don't think too many members is good. It is good if they got a good capability in english. But you know.. Some of them dunno why they joined our club. Some of them don't have the skill in speaking english. And some of them don't have the confidence (like me!) even actually they have a good skill in english. But the worst is.. The new leader left the meeting for the Japanese club! That was irresponsible at all. And she should know that. I know the first meeting was kinda boring. But hello, you are the new leader. You are chosen because they think you are responsible. I know that was the first meeting and they don't need you at all. But still you must be there. And fyi I sacrifice the Japanese club for our lovely English club. That's because those extra got the same time and I prefer the first extra than the second one.

We are the examples of the senior class. We should show our responsibility and our skill to lead them into good things. Teach them how to speak english better maybe. One thing, you should sacrifice something for a more important thing. Sometimes I wish I am the leader. But I don't have the confidence! So I must bury that dream deep inside my heart.

And I need to write another post in Indonesian to show what I've learn lately!

Thursday, July 22, 2010

home made kazoku - kimi ga kuretamono

Doregurai tatsu darou ka? kono machi ni
ima mo kasuka ni nokoru ano hi no kaori
boku no hidari tonari ni wa itsumo kimi ga ite
[GYU]tto nigitteta ne migite
furimukeba ima mo soko ni... nante
hitogomi ni kimi no omokage sagashite
ano hi no futari wo futo omoidashiteru

Tatoe tooku tooku hanareteitemo
kimi ga boku no namae wo yobu koe ga
ima mo kikoeru toki ga tatte mo
boku no kokoro ni kimi wa iru
me wo tojireba sugu ukabu yo
ano hi no waraigoe ya kimi no egao ga
boku wo hagemashi mitashitekureta
demo tonari ni kimi wa inai

Aitakute aitakute
doushiyou mo nai hodo suki datta kimi ga
omoide ni kawatte yuku
ima nara ieru kimi e no kotoba afuredasu
arigatou "kimi ga kureta mono"

Dareka ga kimi to onaji kousui wo
tsuketeta n'da nanka natsukashii yo
ima mo nao ukabu ano samazama na
omoide ya kotoba-tachi ga
tokidoki arawarete wa hagemashi chikara wo kureru
"kimi ga kureta mono" sore wa
boku to tomoni iki tsuzukeru

Ima wa tooku tooku hanareteitemo
kimi to sugoshita ano koro no kioku ga
boku wo tsuyoku suru sugisatte mo
itsumo kokoro no soba ni aru
kizutsuitari aishiattari
kurikaeshi futari de hagukunda kizuna ga
taisetsu na koto oshiete kureta
demo tonari ni kimi wa inai

Aitakute aitakute
doushiyou mo nai hodo suki datta kimi ga
omoide ni kawatte yuku
ima nara ieru kimi e no kotoba afuredasu
arigatou "kimi ga kureta mono"

Kokoro kawari wo ima sara semete mo hajimaranai kedo
dekiru nara mou ichido aitai
soshite kono omoi tsutaetai
kimi ga itakara ima no boku ga iru yo

You meant a lot to me C'mon
Oh toki wo koete...

Aitakute aitakute
doushiyou mo nai hodo suki datta kimi ga
omoide ni kawatte yuku
itsuka mata koi ni ochitara
ano koro no boku yori zutto sunao ni naresou na kigasuru yo
kokoro no oku no boku no subete ga afuredasu
arigatou ima no boku nara ieru yo
kono omoi sore ga... "kimi ga kureta mono"

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/home_made_kazoku/#share